Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

rezjir

11. 2. 2010 13:03
Kam jste zašantročili

těch 80 miliard, které po vládě ČSSD zbyly na těch ministerstvech?

0 0
možnosti

tantemici

11. 2. 2010 12:30
Pane Oberfalzere, dobrý článek,

ale obávám se, že spousta lidí to nepochopí, kdyby se jim to vysvětlovalo od rána do večera. Je to neštěstí, ten ekonomický analfabetismus většiny populace. Ale jak jsme viděli včera ve zprávách, podobní hlupáci jsou i v tom Řecku - taky si pod velením odborů zahrávají s ohněm. Co na to dodat?

Někdy si masochisticky přeji, aby to Parubkovci opravdu vyhráli a pak si s tím museli nějak poradit! To by musela být otočka od momentálního populismu!  Nebo se mýlím a oni by nás klidně pod rudými prapory hnali k ještě většímu prů.eru? (Omlouvám se, jiný výraz by nebyl dostatečně explicitní...). Zdravím Vás Irena H.

0 0
možnosti

petrph

11. 2. 2010 11:05
Kde nic není, se dá krást nejvíc

Ale to je najednou pláče o tom jak se poslanci a ministři chtějí chovat zodpovědně, snižovat státní dluh a proto nemůžou dát ani maminkám ani důchodcům ani o haléř víc.. Jakpak  pokračuje jednání o protikorupčním balíčku? Jestlipak už jednohlasně umožnili toho agenta-provokatéra? A nebo místo toho umožnili  beztrestnost za korupci, tím že definovali beztrestnost vypovídajícího svědka???

0 0
možnosti

oneill

11. 2. 2010 10:00
Poplatky u lékaře

Já jsem pro zrušení poplatků. Ne proto, že bych nesouhlasil s spoluúčastí, ale proto, že jejich výběr je nákladný a ještě mnohem nákladnější je administrativa kolem jejich proplácení v nemocnicích jako "dar" od oranžových krajů. Nebo myslíte, že tyto regionálně politické praktiky rázem zmizí ?

0 0
možnosti

petrph

11. 2. 2010 11:01
Re: Poplatky u lékaře

Proč by měl být jejich výběr nákladný? Možná si ho udělaly nákladný a komplikovaný nemocnice pomocí různých automatů. Ve většině případů doktor nebo sestřička zadrmolí "a ještě jsme povinni vybrat od Vás registrační poplatek" a natáhne ruku, maximálně vrátí  drobné. Potvrzení žádné nevydávají, bůh ví jak vypadá evidence, pokud nějakou vedou...

0 0
možnosti

Saša

11. 2. 2010 9:52
Teď už to začíná být jedno.

Janota musel zastavit aukce státních dluhopisů, protože si je nikdo nechce koupit. Vládě už prostě nikdo nepůjčí. A tak může být uzákoněno cokoli - třeba že každý má nárok dostat od státu denně deset milionů. Peníze na to nejsou a nebudou a tak nebude nic z toho vypláceno.

http://hn.ihned.cz/c1-40477900-recka-infekce-uz-zasahla-i-cesko

0 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1563x
Senátor za obvod Beroun a Praha-západ.
www.oberfalzer.cz